Temamøte 21. april på Zoom

Temamøtet "Mat fra naturens spiskammer" vil bli holdt på Zoom onsdag 21. april 2021 kl 1900. 

 Foredraget holdes av Mona Lundby, som har mange års erfaring som kokk og kjøkkensjef der fokuset er å lage næringsrik og god tradisjonell mat fra bunnen av. 

Hun vil snakke om hva naturen kan tilby av kortreist mat som skvallerkål, brennesle, bjerk, løvetann, gran og geitrams som vi kan bruke inn i vår husholdning på en naturlig måte. Hun vil også snakke om innhøsting, bearbeiding, hvilke næringsstoffer og andre virkestoffer som finnes i urtene. 

For å være med på møtet må du melde deg på til vår epostadresse: post@lorenskog-husflidslag.no senest søndag 18.04.2021. 

På møtedagen vil du få en lenke sendt til din epost med invitasjon til møtet. Klikk på lenken og følg anvisningene videre. Du kan delta både fra din PC, nettbrett eller telefon.

Vi vil ha et testmøte mandag 19.04.2021 kl 1900, og vi sender ut egen invitasjonslenke til dette i forkant av møtet. Vi starter oppkobling kl 1830. 

Det er enkelt å delta i et Zoom-møte, så vi håper mange vil benytte denne anledningen til å lære mer om "Mat fra naturens spiskammer".

Vel møtt til vårt første temamøte på Zoom!