Nyhetsarkiv

Velkommen til våre nye nettsider

Velkommen til våre nye nettsider

Vi ønsker alle velkommen til våre nye hjemmesider! Alle kurs og arrangementer for sommeren og høsten 2019 er lagt ut, og vi håper på god oppslutning om aktivitetene våre.

Les mer
Sommeravslutning 12. juni

Sommeravslutning 12. juni

12. juni var det sommeravslutning med rømmegrøt og spekemat, og 29 deltakere hygget seg under samlingen. Arne Skrolsvik holdt interessant foredrag om Skårer gårds historie.

Les mer
Sommerquilt og åpent hus

Sommerquilt og åpent hus

Som tidligere år har vi åpne håndarbeidskvelder i løpet av sommeren. Dette kaller vi "Sommerquilt og åpent hus", med 4 møtedager juni, juli og august. Alle er velkomne med eget håndarbeid av alle slag!

Les mer
Ung Husflid

Ung Husflid

Har du barn eller barnebarn som vil lære håndarbeid? Vi holder arbeidsstue for barn i alderen 7-14 år (Ung Husflid) annenhver tirsdag kl 18-20. Første møte i høstsemesteret 2019 er 20. august.

Les mer
Flott sommertur til Fredrikstad og Jeløya

Flott sommertur til Fredrikstad og Jeløya

Lørdag 25. mai ble årets sommertur til Fredrikstad og Jeløya arrangert. Vi besøkte Isegran og Gamlebyen i Fredrikstad og Røed gård på Jeløya, så det ble både historie, shopping og kultur" for de 40 damene som var med.

Les mer
Sommertur til Østfold

Sommertur til Østfold

Lørdag 25. mai går årets sommertur av stabelen. Reisemål er Fredrikstad med Isegran og Gamlebyen og deretter Røed gård på Jeløya.

Les mer
Hyggelig påskemarked

Hyggelig påskemarked

Helgen 6.-7. april 2019 holdt vi påskemarked. Skårer gård var pyntet til påske, det var rikholdig utvalg av håndverksprodukter til salgs, og barn hygget seg på påskeverksted.

Les mer
Inspirerende kakepynting

Inspirerende kakepynting

På temamøtet 2. april fikk vi en interessant og inspirerende demonstrasjon av kakepynting av Sissel Skogheim som hadde masse fine tips. Kvelden ble avsluttet med kaffe og bløtkake!

Les mer
Velkommen til påskemarked

Velkommen til påskemarked

Lørdag og søndag 6.-7. april arrangeres påskemarked på Skårer gård. Her blir det salg av flotte hjemmelagede håndverksprodukter, påskeverksted for barn og åpen kafé.

Les mer
Borddekorasjoner

Borddekorasjoner

På temamøtet 5. mars holdt Kari Rudi flott foredrag om blomsterdekorasjoner og naturmaterialer. Alle fikk også lage sin egen dekorasjon, og det var mange gode tips å få!

Les mer
Nye ansikter i styret

Nye ansikter i styret

På årsmøtet ble Eli Sundby valgt til leder og Nina Økland til nestleder. Vi fikk også ny sekretær, Inger Wangensteen. Vi ønsker alle lykke til med vervene! Her på bildet er Eli og Nina.

Les mer

Årsmøte og bunader

Tirsdag 12. februar har vi årsmøte med etterfølgende foredrag om folkedrakter som bakgrunn for utvikling av bunader. Årsmøtet starter kl 1830.

Les mer

Invitasjon til påskemarked

Påskemarkedet arrangeres 6. og 7. april 2019. Her blir det salg av husflidsprodukter, påskeverksted for barn og salg av tradisjonsrik mat i kafeen. Ønsker du å leie stand for å selge egne produkter må vi ha din påmelding innen 22. mars.

Les mer

Fargerikt temamøte

Det var flotte fargekombinasjoner i garnet fra fargeriet Colorblind Yarns som vi fikk både se og kjøpe på temamøtet 24. januar. Sterke farger og spennende fargevalg gikk rett hjem hos deltakerne!

Les mer

Vårens første temamøte

Torsdag 24. januar blir det møte om "Colorblind Yarns" som er et garnfargeri. Her håndfarger de garn i friske og fargesterke farger. Det blir mulighet for å kjøpe garn på møtet.

Les mer

Juleavslutningen

Tirsdag 12. desember hadde vi hyggelig avslutning med julegrøt, og Signe Berg ble utnevnt til æresmedlem. Vi takker Signe for alt hun bidrar med i laget vårt!

Les mer

Hyggelig juletur til Helgøya

Juleturen til Helgøy og Domkirkeodden var veldig hyggelig. Vi besøkte julemarkedet på Hovinsholm gård og avsluttet med nydelig sang i kirkeruinene på Domkirkeodden.

Les mer

Vellykket julemarked

Helgens julemarked er gjennomført, det ble to hyggelige dager i julens tegn på Skårer gård. Her var det imponerende utvalg av hjemmelagede produkter, aktiviteter for barn, salg av julenek og tradisjonsrik mat i kafeen. Her kan du se bilder fra julemarkedet.

Les mer
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 »