post@lorenskog-husflidslag.no


Høstmarked i strålene sol

Høstmarked i strålene sol

For en sommerdag vi fikk på høstmarkedet i dag! Alle utstillere og publikum hygget seg i sola, og det var en fryd å se det store mangfoldet av husflidsprodukter som var til salgs. Kaféen fristet med vafler, brus og kaffe, hos Hagelaget var det mye planter å få kjøpt, og hos Økolaget var det salg av nylagte egg. Takk til alle som besøkte oss på høstmarkedet! Bilder fra markedet finner du under "Les mer".

Les mer
Vi har plass til flere på Ung Husflid

Vi har plass til flere på Ung Husflid

Ung Husflid er en arbeidsstue for gutter og jenter i alderen 7-14 år. Høstsemesteret har så vidt startet med ett møte, og vi har plass til flere barn! Kurset går annenhver tirsdag kl 18-20 med totalt 8 møter i våre lokaler i kjelleren i låven. Neste møte er tirsdag 05.09.23. Vi håper flere har lyst til å bli med, dette er en fin anledning til å lære ulike håndverksteknikker.

Les mer
Kurskatalogen for høsten 2023 er klar

Kurskatalogen for høsten 2023 er klar

Kurskatalogen for høsten 2023 er nå sendt ut til alle medlemmer, og den blir også distribuert i diverse butikker og i Lørenskog Hus. Alle kurs er klare for påmelding, klikk på lenken "Kurs mm/Kurs høsten 2023" så finner du oversikt over alle tilbudene. I katalogen finner du også oversikt over andre arrangementer for høsten. Vi håper dere finner mye av interesse blant tilbudene våre.

Les mer